Maksu: RealEscort Lompakko ×

RealEscort Lompakko

Käytä lompakkoasi RealEscort-tuotteiden maksamiseen.
Voit siirtää rahaa lompakkoosi useilla maksuvaihtoehdoilla.
Tai useilta prepaid korteilta, joten jos sinulla on 3 korttia, joissa kussakin on 200, voit siirtää kaikki 600 lompakkoosi, jotta voit käyttää sitä helposti sivustolla nyt tai myöhemmin.

----------------------------

Miten tilata/maksaa tuote heti ja käytää lompakkoa, niin että voit maksaa useilta Prepaid-luottokorteilta tai Paysafe-korteilta ja niin edelleen:

Tee tilaus, valitse mitä haluat ostaa, ja klikkaa painiketta "Hyväksy ehdot ja siirry maksamaan".

Sitten voit valita, mitä maksutapaa haluat käyttää, valitse "Tee talletus"

Valitse nyt haluamasi maksutapa, esimerkiksi "Paygoo Prepaid Cards"

Seuraavalla sivulla olemme täyttäneet sen, mitä sinun on maksettava, mutta voit muuttaa määrää ensimmäiselle kortille, jota haluat käyttää. Sivustomme kerää antamasi summat, kunnes ne yhteenlaskettuna riittää tilauksen loppuunsaattamiseen, niin se viimeistelee tilauksen ja olet valmis :).

----------------------------

Miten siirrät rahaa lompakkoosi myöhempää käyttöä varten:
Katso lompakko ( Oma tilini-välilehden alareunassa ) tai kirjautumisruudussa..

Klikkaa "Tee talletus"

Sitten voit valita, mitä maksutapaa haluat käyttää.

Ja seuraavalla sivulla voit valita, kuinka paljon haluat siirtää lompakkoosi.
Esimerkki: Sinulla on 3 "Paygoo prepaid-luottokorttia", joissa on 200 jokaisella kortilla, ja haluat, että siirtää kaikki 600 lompakkoon.
Kortti 1, valitse 200, sivusto näyttää, kuinka paljon siirretään lompakkoosi kun maksusta on vähennetty verot/käsittelykulut, jos sinun täytyy maksaa ne. (riippuen siitä, missä maassa olet)
Teet tämän jokaiselle 3 kortille ja muille maksutavoille, joita haluat käyttää.

(kuva näyttää 200 maksuun, 0 prosentia veroa, jos olet Panamassa, joten lompakkoosi lähetetään 200)

----------------------------

Miten maksan tuotteen, kun rahaa on jo lompakossa:

Tee tilaus, valitse mitä haluat ostaa, ja klikkaa painiketta "Hyväksy ehdot ja siirry maksamiseen".

Sitten voit valita, mitä maksutapaa haluat käyttää.
Jos lompakossa on tarpeeksi rahaa, voit valita lompakon ja viimeistellä maksusi helposti.

Jos sinulla ei ole tarpeeksi rahaa lompakossasi, sivusto näyttää sinulle tämän.

Sitten sinun täytyy mennä siirtämään enemmän rahaa lompakkoosi. katso edellä oleva ohje.

----------------------------

Tärkeää tietoa:
Et voi siirtäää rahaa lompakkooosi normaaleilla luottokorteillä.

Et voi saada takaisin rahaa, minkä olet siirtänyt lompakkoosi, se on käytettävä RealEscortissa.

Vanhat tilit, joita ei käytetä yli vuoden aikana, saavat varoitusviestin siitä, että järjestelmä haluaa poistaa tilin, jos et tee mitään kolmen kuukauden kuluessa, järjestelmä poistaa tilin ja kaikki lompakon varat menetetään.

Kun rahat on siirretty lompakkoosi, sen RealEscort Rahaa, me kutsumme kuitenkin sitä edelleen alkuperäisen valuutan nimellä, kuten Euro, NOK, SEK ja niin edelleen.

Katso lompakkoasi täältä..

Katso Lompakon ehdot tässä.